Ik

Drs. Tim den Heijer. Left B.R.A.I.N. bij B.R.A.I.N. CREATIVES. Oftewel: creatief strateeg & copywriter. Geïnspireerd door (gedrags)wetenschap. Voor digitale en analoge ideeën die gedrag veranderen.

Certificaten van University of Toronto (Behavioural Economics in Action), The Behavioural Design Academy, en Ogilvy Change’s Behavioural Economics cursus.

 

Ik studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde met een minor Communicatiewetenschap. En goed begin als je creativiteit en wetenschap wilt combineren. Werd bijna leraar, toen toch liever copywriter, vervolgens creative director en nu mede-eigenaar/oprichter/Left B.R.A.I.N. bij B.R.A.I.N. CREATIVES. Deze creatieve unit startte ik samen met creative director/art director Deborah Bosboom, al meer dan 10 jaar mijn zakenpartner.

Ik schreef dit boek over brand activation en was 4 keer Esprix jurylid. Ik ben geen groot fan  van reclameprijzen, maar door de jaren heen desondanks genomineerd of bekroond bij: ADC New York, Esprix, Eurobest, Epica, Cannes Promo Lions, Cannes Cyber Lions, New York Festivals, SAN Accent, Dagbladgoud en Mercur Beste Marketingactie. 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren